Praktijk

Waarom naar medisch pedicure Pondes?
Medisch pedicure Pondes is breed opgeleid en biedt voetzorg voor ieder voetprobleem, zowel in de praktijk als soms aan huis.
Naast de normale basisbehandelingen (eelt, likdoorn, ingroei enz.) worden behandelingen voor alle zogeheten “risicovoeten” ( voetzorg bij diabetes, reuma, parkinson, kanker, dementie enz.) aangeboden.Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van nagelregulatie, nagelprothese, orthese en vilttechniek. 

Medisch pedicure Pondes werkt  in de praktijk en ambulant volgens de “Code van de voetverzorger” (ARBO, hygiëne, milieu, wet- en regelgeving.). Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld (AVG privacy policy). Afhankelijk van uw verzekeringspakket kunnen behandelingen worden vergoed. De praktijk is opgenomen in het kwaliteitsregister voor pedicures ( KRP), in het bezit van de AGB codes en lid van PROVOET.

  • Medisch pedicure Pondes is gediplomeerd verpleegkundige , schoenmodelleur en schoenconsulent.
  • Medisch pedicure Pondes werkt samen met podotherapeuten, fysiotherapeuten, huisartsen en orthopedisch schoenmakers om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  • De praktijk is volledig vernieuwd, voor iedereen toegankelijk met een ruime parkeermogelijkheid voor de deur. Een moderne praktijk, voorzien van alle gemakken.

                                 Welkom bij medisch pedicure Pondes!