Medische 'basis' voetzorg

Welke voetklachten?

Klachten die tot de basis voetzorg behoren, zijn divers en kunnen ontstaan door verschillende oorzaken, zoals strakke schoenen, verwondingen, overbelasting of onderliggende aandoeningen. Medisch pedicure Pondes behandelt binnen deze zorg problemen zoals ingroeiende teennagels, drukplekken met verdikt eelt, likdoorns, kloven, wratten, afwijkende nagels, schimmelinfecties en huidproblemen. Voor ingroeiende nagels biedt Pondes speciale regulatietechnieken aan, zoals de Arkada-techniek en Unibrace. Andere specialiteiten omvatten Orthesiologie (drukontlasting met een orthese) en Nagelprothesetechniek (nagelreparatie bij beschadiging). Pondes maakt gebruik van veilige apparatuur en hanteert de code van het voetverzorgingsbedrijf, rekening houdend met wetgeving, arbeidsomstandigheden en veiligheid. Bij het maken van een beugel, orthese of prothese wordt een verklaring afgegeven volgens de huidige MDR-regelgeving (regels voor medische hulpmiddelen).

Voor wie?

Medisch pedicure Pondes biedt voetzorg voor iedereen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Vergoedingen

Vergoeding voor deze diensten kunnen soms mogelijk zijn via de aanvullende- of basisverzekering. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Scholing

Medisch pedicure Pondes is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures en Marian Pondes voldoet jaarlijks aan de vereisten door middel van scholing en het volgen van trainingen om cliënten de nieuwste technieken te kunnen aanbieden.